Pubquiz

pubquiz op locatie gezellige activiteit leuk uitje teambuilding

Algemene informatie

Deze activiteit is onderdeel van het Zomerprogramma van Egmond aan Zee.

Bekijk hier het volledige zomerprogramma.

Waar: Hotel Zuiderduin, Egmond aan zee

Wanneer: Elke vrijdag | 20.30 – 22.30

Maximaal aantal personen: /

Voertaal: Duits

Leeftijd: 18+

Stap in de wereld van trivia en entertainment tijdens een gezellige avond vol quizzen, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Laat je uitdagen door een ervaren quizmaster en test je kennis op diverse onderwerpen. Beantwoord alle vragen zo goed mogelijk, werk samen met je team en wie weet ga jij er vandoor als de glorieuze winnaar van deze spannende pubquiz!

Laden...

Muiderslot

Muiderslot

Het Muiderslot
Stap binnen in het Muiderslot en ervaar de pracht en praal van vervlogen tijden. Wandel door de oude poorten, langs de imposante torens en over de kasseien binnenplaats. Het kasteel ademt een sfeer van ridders, koningen en geheime genootschappen. Ontdek de rijke geschiedenis van het Muiderslot door de eeuwen heen. Bewonder de indrukwekkende zalen, waar historische kunstwerken, meubels en voorwerpen tentoongesteld worden. 

This is Holland

This is Holland

The experience
De attractie THIS IS HOLLAND laat je Nederland niet alleen zien, maar ook écht beleven. De totale Experience bestaat uit vier onderdelen en neemt je mee op een adembenemende reis. Binnen één uur ontdek je de schoonheid van de Lage Landen en zul je met andere ogen naar ons kleine kikkerlandje kijken!