marken

De Noordhollandse kustlijn is uitgestrekt en veelzijdig.

De Noordhollandse kustlijn is uitgestrekt en veelzijdig. De provincie Noord- Holland bestaat grotendeels uit een schiereiland tussen de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer. De kust van de provincie, aan het westen gelegen, wordt door duinen beschermd. Hier liggen de bekendste badplaatsen van Nederland zoals Zandvoort, IJmuiden, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee. Aan de Noordhollandse stranden is het met de talrijke boulevards, terrassen en diverse verblijfsmogelijkheden heerlijk vakantie vieren.

Het bezoeken van de Noord-Hollandse steden is ook zeker de moeite waard. Bekend is de streek Kennemerland, gelegen tussen Haarlem, Velsen, Beverwijk en Alkmaar. Ten Noorden daarvan vindt men de historische marktplaats Schagen en helemaal in het Noorden Den Helder, met de marinehaven.

Tours en arrangementen

Henri Willig

extra_small-henriwillig_977

Online Kaas Proeverij
Henri Willig Kaasproeverij bij u thuis…

Proefzolder: Cheese Tasting by Henri Willig
Wilt u zien hoe het kaasmaken in zijn werk gaat? Beleef het op Henri Willig’s Proefzolder.

Museum Broekerveiling

broeker

Wandel arrangement
Het wandel arrangement met als vertrekpunt Museum BroekerVeiling. 

Rondvaart en demonstratieveiling
Is Museum BroekerVeiling geopend? Dan varen en veilen wij! De indeling voor het varen en veilen maken wij dagelijks, hiervoor zijn geen vaste tijden!

Zuiderzee museum

zuiderzeemuseum_themajaar_mustsee_liggend_def-434676682.jpg()(crop-+844+66)(mediaclass-list-image.287f2231a243c246e01d08560cedf5627d9d659e)(65A293469104B59474119230B761B567)

Rond de zuiderzee

Historische driehoek

Dijken bouwen
Ga de strijd aan met het water: versleep zandzakken, bedien een vijzel en bouw dijken!

A’dam Lookout

480x270_img_1620034195_1620034206__1lookoutticket

A’dam Lookout
Er is eindelijk een uitkijktoren in Amsterdam. De Eiffeltoren, Berlin Fernsehturm en London Eye hebben er een Nederlandse broer bij: A’DAM LOOKOUT. 360º Amsterdam met spectaculaire uitzichten over het historisch centrum, het havengebied en de polders ten noorden van de stad. Op een heldere dag zie je zelfs de Domtoren van Utrecht.…

Het Scheepvaartmuseum

20181603_Overzicht_Werkenbij_560x315

Het Scheepvaartmuseum
De collectie van Het Scheepvaartmuseum is één van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld, waaronder schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en wereldkaarten. Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis en ervaar hoe sterk deze verbonden is met de samenleving van vandaag en van de toekomst.

Het Zaans museum

Arbeidershuisje_05-1500x998

Het Zaans museum
Het Zaans Museum is een cultuurhistorisch museum op de Zaanse Schans in de plaats Zaandam in de Nederlandse gemeente Zaanstad. Het museum is opgericht in 1998 en toont cultuurhistorische en streekgebonden collecties over de woon- en industriële cultuur van de Zaanstreek…

Museum Stoomtram

BEllerbroek-1-400x300

Historische Stoomtram Arrangement
Uw gezelschap begint de dag in Hoorn waar de groep met de Stoomtram richting de oude stad Medemblik vertrekt. Tijdens de rit door het Westfriese landschap kan uw gezelschap genieten van de vele stolpboerderijen, kleine dorpjes en weidse uitzichten die zo kenmerkend zijn voor deze regio. Ondertussen wor.…

This is Holland

This is Holland

The experience
De attractie THIS IS HOLLAND laat je Nederland niet alleen zien, maar ook écht beleven. De totale Experience bestaat uit vier onderdelen en neemt je mee op een adembenemende reis. Binnen één uur ontdek je de schoonheid van de Lage Landen en zul je met andere ogen naar ons kleine kikkerlandje kijken!

Provincies